2017-01-20 06:02

ULTIMA ORA


Octavian Lohan este noul director general al Transelectrica

 |  19:48
Octavian Lohan este noul director general al Transelectrica

Octavian Lohan este noul director general al Transelectrica, fostul director general adjunct al companiei precizând, la The Money Cannel, că a fost anunţat în această după amiază de decizia Consiliului de Administraţie.

“Am fost confirmat în funcţia de director general al Transelectrica", a spus Lohan, citat de Newsin. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Horia Hăhăianu, care a anunţat luni că şi-a depus demisia de onoare, după ce, luni seară, un comunicat al Ministerului Economiei arăta ca ministrul Lucian Bode a dispus revocarea lui Hăhăianu din funcţie. Octavian Lohan spune că prioritatea sa ca nou director al Translectrica este continuarea politicilor companiei şi alimentarea în siguranţă a tuturor consumatorilor.

"Voi continua politica Transelectrica de alimentare în siguranţă a consumatorilor, de funcţionare sigură a sistemului energetic naţional şi cu toate vitregiile soartei privind momentele grele prin care trecem să nu afectăm alimentarea consumatorilor casnici în niciun caz...Dar, de fapt acelaşi lucru ne dorim pentru toţi consumatorii de energie electrică", a precizat Lohan. În ceea ce priveşte decizia de sistare a exporturilor de energie electrică, Lohan a declarat pentru The Money Channel că preţutile la care alte ţări cumpără energie din România nu avantajează ţara noastră. Octavian Lohan a ocupat în ultimii doi ani funcţia de director adjunct al Transelectrica.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17

TAGURI: Octavian_Lohan, director_general, TranselectricaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GOGU
15 Feb 2012

Nu cumva Lohan acesta este ruda cu Lohan europarlamentarul PDL

Adauga un comentariu

Random image