2017-01-21 19:30

ULTIMA ORA


Om al străzii, găsit cu 13.500 de lei în buzunar

 |  14:20
Om al străzii, găsit cu 13.500 de lei în buzunar

Poliţia Locală şi Direcţia de Asistenţă Socială au găsit în cursul serii de luni un om al străzii care avea asupra sa 13.500 de lei în buzunare. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost găsit pe strada Justiţiei, într-o maşină în care locuia împreuna cu mama sa, în vârstă de 70 de ani.

„Luni seara împreună cu Poliţia Locală şi Direcţia de Asistenţă Socială s-a început ridicare persoanelor care refuzau colaborarea cu noi, adică nu voiau să părăsească locul unde îşi făcuseră culcuş. Am ajuns la o locaţie pe strada Justiţiei, unde într-o maşină locuia un cetăţean de 53 de ani cu mama lui, în vârstă de 70 de ani. Mama prezenta degerături şi au fost duşi la Asistenţă Socială", a declarat Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4.

Acesta a declarat că au fost efectuate procedurile pentru inventarierea bunurilor, li s-au luat hainele pentru a fi spălate, li s-a făcut baie şi li s-a dat o masă caldă. Acesta era îmbrăcat cu patru rânduri de pantaloni, iar în fiecare pantalon avea cusute buzunare în care avea 135 de milioane vechi. „Banii au fost duşi la Casierie şi când bărbatul se va însănătoşi şi va părăsi Centrul i se vor pune la dispoziţie aceşti bani. Pentru a justifica suma de bani, bărbatul a arătat un talon de pensie de 330 lei şi a spus că a strâns banii aceştia în decursul anilor şi că nu are încredere să-i depună la bancă. Am informat şi organele abilitate, noi nu putem confisca banii. Sunt proprietatea domniei sale”, a declarat primarul sectorului 4, potrivit RTV.

În prezent, bărbatul se află la Centrul Medical Sfântul Luca din sectorul 4, al Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: oamenii strazii, primar sector 4, cristian piedone, bani oameni straziiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image