2016-12-10 11:01

ULTIMA ORA


Om de afaceri din Prahova, împuşcat la vânătoare

 |  09:32
Om de afaceri din Prahova, împuşcat la vânătoare

Un om de afaceri din Prahova a fost găsit mort miercuri seară, într-o pădure din localitatea Hătcărău, la o partidă autorizată de vânătoare de porci mistreţi.

Din primele informații nu se observă clar dacă este vorba despre un accident, despre sinucidere sau dacă bărbatul ar fi fost împuşcat de un alt participant la vânătoare. Cu toate acestea, anchetatorii consideră că posibilul accident s-ar fi produs chiar din cauza victimei.

Bărbatul împușcat, în vârstă de 52 de ani, este un om de afaceri din Prahova, proprietar al unei firme de transport agabaritic. Acesta a fost găsit mort în pădure de un copil de 12 ani, gonac la partida de vânătoare, scrie realitatea.net. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-01

TAGURI: Prahova, vânătoare, împușcatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Conservation Carpathia: „Avem fond de vânătoare ca să protejăm faună!” În urma articolului „Anchetă Nostra Silva. Germanul Promberger, omul de legătură Conservation... 20 Noi 2016 | (1)
Braşov. Militar găsit împuşcat în cap Un militar în vârstă de 30 de ani, de la unitatea militară Cincu, judeţul Braşov, a fost... 07 Dec 2016 | (0)