2018-10-20 07:23


Oprescu atacă în instanţă rectificarea bugetară

 |  19:00
Oprescu atacă în instanţă rectificarea bugetară

Consilierii Capitalei au aprobat, în şedinţa de consiliu de astăzi, suplimentarea cu 15 milioane lei a fondurilor alocate RADET şi cu 25 milioane lei a celor pentru RATB. Consilierii PDL au solicitat acest lucru ieri, motivând că, în caz contrar, se vor scumpi căldura şi biletele RATB. „A fost nevoie de rectificarea bugetară deoarece bugetul întocmit de primarul general ar fi lăsat o gaură de 40 de milioane lei la RADET şi ar fi determinat scumpirea călătoriilor RATB”, a declarat viceprimarul Capitalei, Mircea Raicu, după şedinţa de consiliu. Pentru a se putea suplimenta fondurile celor două regii, s-au tăiat din banii alocaţi proiectului diametralei Buzeşti- Berzei şi spitalelor (10 milioane lei).

Consilierii au mai votat şi alocarea a două milioane de lei pentru programul „Acasă la Moş Crăciun”. Aceşti bani vor reveni primăriilor de sector, pentru organizarea manifestărilor specifice sărbătorilor de iarnă.

Primarul Sorin Oprescu a declarat că va ataca în instanţă rectificarea bugetară. De asemenea, consilierii s-au acuzat între ei de favorizarea anumitor primării de sector, care vor primi mai mulţi bani de la Capitală. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
28 Noi 2011

Cata obraznicie din partea pedelacilor!Iau bani de la Buzesti-Berzei,care este un proiect inceput de Sorin Oprescu si dau aceste sume celor doua regii controlate de oamenii partidului!
LAUR
29 Noi 2011

Sorin Oprescu nu va rezolva niciodată nici una din problemele bucureştenilor. Pentru că nu-l interesează şi oricum nu e în stare.
BOGDAN
29 Noi 2011

FOARTE BINE face PDL ca iti ia din bani HOTULE , nu mai stii cum sa iei spaga si sa te umpli tu de bani !!!!!! Ai fi in stare chiar sa ne lasi fara caldura si transport ieftin ca sa pui tu ghivece de zeci de milioane si ceasuri aurite , INCOMPETENTULE!!!!
RAZVAN
29 Noi 2011

Oprescu e un mitoman patologic – tot ce a promis că face până la o anumită dată a fost amânat de nu ştiu câte ori !
ALEXANDER
29 Noi 2011

Nu vrem ceasuri din aur şi ghivece de zeci de milioane. Vrem căldură şi transport ieftin si un primar CAPABIL ! JOS CU OPRESCU !!!!!!!!
DINU
29 Noi 2011

Oprescu este un primar incompetent ce nu ştie decât să paseze responsabilitatea. Doar aşa poate să dea vina pe Consiliul General  sau pe oricine altcineva în afară de el pentru toate nerealizările.
DRAGOS
29 Noi 2011

Bine ca exista preponderenta PDL-ista in Consiliul General al Capitalei, ca altfel Oprescu ar fi fost de neoprit in cheltuirea banilor publici.
Random imageUltimele stiri


loading...