2017-01-19 06:34

ULTIMA ORA


Oprescu face haz de necaz

 |  01:47
Oprescu face haz de necaz

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că gazonul de pe Arena Naţională la meciul cu Franţa s-a prezentat mai bine decât se aştepta el şi că, din punct de vedere organizatoric, nu au existat hibe.

“Gazonul a fost acceptabil faţă de cum mă aşteptam să fie. Nu mai ştiam în ce parte să o mai iau (n.r. - referitor la problema gazonului). Mâine o să vedem ce este de făcut. Să dau ordin la firul de iarbă să crească nu pot nici eu”, a spus Oprescu.

Primarul s-a arătat încântat de comportamentul celor aproximativ 50.000 de spectatori prezenţi la meci: "A fost un public civilizat şi fără niciun fel de probleme. M-a uimit civilizaţia oamenilor, nu au fumat în tribune, au folosit locurile special amenajate. Deci, se poate şi la noi. Din punct de vedere organizatoric, totul a fost în regulă, nu au fost bâlbe".

Sorin Oprescu a comentat şi absenţa premierului Emil Boc de la festivitatea de inaugurare a Arenei Naţionale, în locul său fiind prezent preşedintele FIFA, Joseph Blatter. "Domnul Mircea Sandu i-a transmis de ora 20.15, dar, nu-i nimic, dacă vrea, o facem din nou şi schimbăm şi placa", a declarat ironic Oprescu. Mediafax


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-10

TAGURI: Oprescu, Arena Națională, fotbal, FranțaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
08 Sep 2011

Si ce ar dori unii de la Sorin Oprescu?Sa-si dea d emisia sau sa-si faca sep puku,in direct si la o o ora de maxima audienta?

Adauga un comentariu

Random image