2016-12-08 02:21

ULTIMA ORA


Oprescu face haz de necaz

 |  01:47
Oprescu face haz de necaz

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că gazonul de pe Arena Naţională la meciul cu Franţa s-a prezentat mai bine decât se aştepta el şi că, din punct de vedere organizatoric, nu au existat hibe.

“Gazonul a fost acceptabil faţă de cum mă aşteptam să fie. Nu mai ştiam în ce parte să o mai iau (n.r. - referitor la problema gazonului). Mâine o să vedem ce este de făcut. Să dau ordin la firul de iarbă să crească nu pot nici eu”, a spus Oprescu.

Primarul s-a arătat încântat de comportamentul celor aproximativ 50.000 de spectatori prezenţi la meci: "A fost un public civilizat şi fără niciun fel de probleme. M-a uimit civilizaţia oamenilor, nu au fumat în tribune, au folosit locurile special amenajate. Deci, se poate şi la noi. Din punct de vedere organizatoric, totul a fost în regulă, nu au fost bâlbe".

Sorin Oprescu a comentat şi absenţa premierului Emil Boc de la festivitatea de inaugurare a Arenei Naţionale, în locul său fiind prezent preşedintele FIFA, Joseph Blatter. "Domnul Mircea Sandu i-a transmis de ora 20.15, dar, nu-i nimic, dacă vrea, o facem din nou şi schimbăm şi placa", a declarat ironic Oprescu. Mediafax


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-10

TAGURI: Oprescu, Arena Națională, fotbal, FranțaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
08 Sep 2011

Si ce ar dori unii de la Sorin Oprescu?Sa-si dea demisia sau sa-si faca seppuku,in direct si la o o ora de maxima audienta?

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Momente emoționante la căpătâiul lui Daniel Prodan pe Arena Națională Momente impresionante la Arena Naţională din Bucureşti, acolo unde întreaga suflare a... 18 Noi 2016 | (0)
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan, depus la Arena Naţională Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan a fost depus, vineri dimineaţa, la Tribuna... 18 Noi 2016 | (0)