2017-01-21 08:22

ULTIMA ORA


Oprescu îl vrea pe Adrian Criţ înapoi

 |  16:02
Oprescu îl vrea pe Adrian Criţ înapoi

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat pentru ziarul Puterea că prefectul Mihai Atănăsoaei încalcă legea refuzând să suspende hotărârea de consiliu prin care a fost demis Adrian Criţ, fostul director al RATB. „Am făcut deja dosarul pentru a contesta în instanţă decizia consilierilor. Secretara mea urmează să facă acest lucru, ăsta este singurul motiv pentru care dosarul nu a fost depus la instanţă”, a declarat Oprescu pentru ziarul Puterea. Primarul susţine că CGMB nu avea dreptul să-l demită pe directorul RATB. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
28 Noi 2011

Asta e rolul prefectului de Bucuresti:sa gireze magariile portocalii pe care trebuie sa le suporte bucurestenii si Sorin Oprescu!Va mai mirati de ceva din partea Elenei Udrea?Atanasoaiei e doar un om de paie al guvernului,care este mentinut in post atata vreme cat il ataca pe Sorin Oprescu!
MIHAI
29 Noi 2011

Oprescu e un figurant . Dupa ce il ataca pe Crit pe unde ll prindea, acum il vrea inapoi. Ce caracter mizer.
BOGDAN
29 Noi 2011

Pai normal ma ca-l vrea inapoi , cu cine sa mai faca mizerii si manarii la RATB acum ???
RAZVAN
29 Noi 2011

Oprescu prea se abonase la banul public. Foarte bine face PDL ca a inceput procesul de indepartare al trepadusilor lui Oprescu !
LAUR
29 Noi 2011

Păi, normal că-l vrea pe Criţ – era pe mână cu el, toate mizeriile de la RATB le făcea împreună cu el.
DRAGOS
29 Noi 2011

S-a dedulcit cam mult Oprescu la banul public. Foarte bine a făcut PDL că a început procesul de îndepărtare a trepăduşilor lui Oprescu.

Adauga un comentariu

Random image