2018-12-12 10:44


Oprescu nu renunţă la împrumutul de 800 milioane euro

 |  13:36
Oprescu nu renunţă la împrumutul de 800 milioane euro

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat pentru ziarul Puterea că nu va accepta niciodată propunerea consilierilor generali de a împărţi în două proiectul de hotărâre privind aprobarea unui împrumut de 800 de milioane de euro. “De ce să rup proiectul în două doar ca să-i achit datoria lui Videanu şi municipalitatea să rămână tot fără bani”, ne-a declarat Oprescu.

Preşedintele Consiliului General al Capitalei, Călin Murg, a afirmat că proiectul primarului Sorin Oprescu privind contractarea unui împrumut de 800 milioane de euro nu ar putea fi aprobat în şedinţa de mâine doar dacă ar fi rupt în două. “În opinia mea, domnul primar ar trebui să vină mâine (n.r. astăzi) cu un proiect pentru un împrumut de 500 de milioane de euro, pentru plata bondurilor şi cu restul împrumutului să vină săptămâna viitoare. Noi, consilierii PDL şi PNG, care formăm majoritatea, i-am aproba şi un împrumut mai mare domnului primar dacă ar veni cu un proiect în care să menţioneze ce face cu banii”,ne-a declarat Murg. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26

TAGURI: Sorin Oprescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAVERICK777
25 Oct 2011

800 de milioane de euro mi se pare o suma fabuloasa, iar pana d-nul Oprescu nu va veni (daca va veni) cu proiecte concrete, costuri aferente si nu le va sustine cu studii de fezabilitate, imi permit sa cred ca se apropie campania electorala ce are nevoie de finantare (de unde altundeva decat din banii nostrii).
Random imageUltimele stiri


loading...