2017-01-20 05:40

ULTIMA ORA


Oprescu nu vrea inundaţii

 |  18:04
Oprescu nu vrea inundaţii

Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că la nivelul Primăriei Generale, vor exista utilaje şi instalaţii care ar putea fi folosite în cazul în care în urma topirii prea rapide a zăpezii vor exista zone inundate în Bucureşti.

“Încercăm un portofoliu de utilaje, pe lângă cele 193 pe care le are ApaNova cu tot cu motopompele de mare capacitate”, a spus Oprescu. ''Vom acţiona astfel încât să nu ne confruntăm cu inundarea marilor intersecţii dacă dezgheţul se va produce brusc. Şi, în acelaşi timp, să nu lăsăm să intre apa în case, în cartierele pe care acum, datorită rapoartelor noastre, dumneavoastră le cunoaşteţi foarte bine', a mai spus Oprescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: oprescu, primar general, apa nova, inundaţii, dezgheţComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
19 Feb 2012

"Oprescu nu vrea inundatii",vi se pare un titlu de articol?De ce incercati sa panicati lumea?
ANDRA
20 Feb 2012

normal ca s-a marit, dar se pare ca oprescu nu face nimic pentru noi, doar da din gura nimic altceva, nu este normal asa ceva, oprescu sa nu te implici si tu mai mult, adio mandat nou.
LUIZA
20 Feb 2012

pai normal ca o scumpesc, daca tu domnule primar nu te implici mai mult pentru noi, si ii lasi pe toti sa isi faca de cap, nu esti bun ca primar ar trebui sa pleci din aceasta functie, pentru ca nu iti pasa de noi.rusinee
OANA
20 Feb 2012

sa se pregateasca de inundatii ca si asa nu a facut nimic ca sa rezolve treaba cu zapada, doar vorbe spuse in vant, ceva specific lui oprescu, halal primar, abia asteptam sa vina alt primar, ca oprescu nu este bun de nimic,
NICO
20 Feb 2012

pai nu o vrea el inundatii, dar daca nu face nimic, doar da din gura si nimci mai mult, asa ii trebuie.

Adauga un comentariu

Random image