2016-12-11 04:39

ULTIMA ORA


Oprescu va fi anunţat oficial drept candidat independent în parteneriat cu USL

 |  13:20
Oprescu va fi anunţat oficial drept candidat independent în parteneriat cu USL

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, va fi anunţat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută de co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta, drept "candidat independent în parteneriat cu USL" la Primăria Generală a Bucureştiului la alegerile locale din 2012.

Surse din USL au declarat, luni, pentru Mediafax că Victor Ponta şi Crin Antonescu vor anunţa, în conferinţa de presă de la ora 14.00, candidatura lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, susţinut de USL.

Formula convenită de liderii USL şi Sorin Oprescu este "candidat independent în parteneriat cu USL", au declarat sursele citate.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în 6 septembrie, că, până la sfârşitul lunii, dacă nu mai devreme, chestiunea parteneriatului dintre USL şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ce implică susţinerea acestuia pentru un nou mandat, va fi clarificată.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, declarase anterior că va candida independent pentru un nou mandat, subliniind că "în mod sigur nu va exista sigla USL".

Liderul PC Daniel Constantin a declarat, vineri, înaintea întâlnirii cu preşedintele PNL, că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este propus de PC pentru a candida la Primăria Capitalei, el apreciind că există şanse ca Piedone să fie nominalizat şi de USL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ZIGZAG
19 Sep 2011

dupa ce au "fumat" gazonul de la National Arena pe post de etnobotanice...sigur usl@oprescu vor obtine 5% in capitala.daca mai vine si un cutremur ...vai de steaua lor.
TEODOR
19 Sep 2011

Cred ca nu e o surpriza:era de asteptat ca Sorin Oprescu sa faca un parteneriat cu USL,pentru 2012.Oare ce parere are Goagal sau blonda de la turism?

Adauga un comentariu

Random image