2017-01-24 15:16


Oprişan acuză CNADNR că a refuzat să-i sprijine pe vrânceni

 |  17:07
Oprişan acuză CNADNR că a refuzat să-i sprijine pe vrânceni

Preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, îi acuză pe reprezentanţii CNADNR că au refuzat să-i ajute pe vrâncenii grav afectaţi de zăpadă şi viscol.

”În data de 11 februarie, Consiliul Judeţean a solicitat ministrului transporturilor ca CNADNR să intervină de urgenţă în Vrancea. Solicitarea avea la bază starea de fapt constatată la faţa locului, drept pentru care, pentru deblocarea zecilor de sate şi cătune izolate, era nevoie de intervenţia a 6 autofreze şi 10 încărcătoare tip Wolla. Ca şi în celelalte cazuri în care s-a făcut cunoscută autorităţilor centrale situaţia gravă din Vrancea, şi de această dată, sprijinul logistic acordat comunităţilor locale din judeţ a fost egal cu zero”, susţine Marian Oprişan prin intermediul unui comunicat de presă.

”Refuzul de a da o mână de ajutor comunităţilor locale din Vrancea denotă incompetenţă şi mai ales dispreţ şi nepăsare faţă de zecile de mii de sinistraţi care nu au altă vină decât că sunt cetăţeni ai judeţului Vrancea”, a mai adăugat Oprişan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17

TAGURI: Marian_Oprişan, acuză , CNADNR, vranceniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image