2018-12-11 07:06


P.Diddy lansează o carte despre posterioare feminine

 |  22:47
P.Diddy lansează o carte despre posterioare feminine

Rapperul american P. Diddy s-a asociat cu Jimmy Iovine, directorul casei de discuri Interscope, pentru a lansa o carte despre posteriorul feminin, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Această carte, realizată sub forma unui album fotografic, va conţine o serie de imagini realizate de fotograful de modă Raphael Mazzucco.

Recent rapperul american a lansat un nou parfum, intitulat Sean John Empress, şi a anunţat că imaginea parfumului va fi cântăreaţa americană Kelly Rowland.

P. Diddy nu este singura vedetă care va lansa o carte în luna noiembrie, rapperul american fiind "însoţit" în această iniţiativă de realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey şi de cântăreaţa pop Lady Gaga.

Astfel, Oprah Winfrey va lansa o carte intitulată "The Oprah Winfrey Show: Reflections on an American Legacy". Cartea va conţine 150 de fotografii, pasaje din memoriile realizatoarei americane şi imagini din cariera ei profesională.

Lady Gaga va lansa un album fotografic, descris de artistă ca un "dialog vizual", ce va include 350 de fotografii color şi alb negru, realizate de fotograful de modă Terry Richardson.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy.  În 2011, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...