2016-12-08 14:16

ULTIMA ORA


Pakistanul menține închisă aprovizionarea forţelor NATO

 |  12:37
Pakistanul menține închisă aprovizionarea forţelor NATO

Proviziile NATO către Afganistan rămân blocate după ce preşedintele pakistanez Asif Ali Zardari şi şeful Statului Major pakistanez, generalul Ashfaq Parvez, au căzut de acord asupra acestei decizii, în așteptarea unui răspuns din parte parlamentului.

După uciderea, anul trecut, de către forţele Alianţei Nord-Atlantice, a 24 de soldaţi pakistanezi, preşedintele şi şeful armatei pakistaneze s-au întâlnit vineri după-amiaza şi au discutat despre relaţiile de securitate cu SUA şi forţele NATO.

Linia de aprovizionare a forţelor NATO din Afganistan a fost închisă de către autoritățile pakistaneze, în luna noiembrie, în urma unui incident în care forţele NATO au atacat două puncte de frontieră pakistaneze.

Circa 70% din proviziile NATO au fost expediate în Afganistan trecând prin teritoriul pakistanez, scrie Agerpres.

.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-05

TAGURI: Pakistan, Afganistan, NATO, proviziiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un avion cu 74 de pasageri s-a prăbușit în Pakistan Un avion de pasageri al unei companii aeriene pakistaneze s-a prăbușit în nordul Pakistanului,... Acum 23 ore | (0)
Incendiu extrem de violent la un hotel din Pakistan. Cel puţin 11 persoane au murit Un incendiu extrem de violent a izbucnit luni dimineaţa, la un hotel din orașul-port Karachi... 05 Dec 2016 | (0)