2017-01-19 15:02

ULTIMA ORA


Pană de curent în jumătate din Bucureşti

 |  19:12
Pană de curent în jumătate din Bucureşti

Mai multe cartiere mari din Bucureşti, printre care Titan, Pipera, Obor şi Timpuri Noi, au rămas fără curent electric miercuri seara. Pana uriaşă de curent s-a produs din cauza unei avarii în instalaţiile Transelectrica. Avaria s-a produs miercuri seară, în partea de nord-est a Capitalei, în urma unei avarii în instalaţiile Transelectrica, a anunţat compania Enel.

Zeci de mii de bucureşteni au stat în beznă, iar cei care au centrale de apartament au stat cu teamă că vor rămâne în frig. "Ca urmare a unei avarii în instalaţiile Transelectrica, şase staţii ale Enel Distribuţie Muntenia care alimentează partea de nord-est a Capitalei, respectiv zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi, au rămas fără curent electric", a precizat Enel. Conform biroului de presă al Enel, problema a fost remediată la aproximativ jumătate de oră de la producere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-29

TAGURI: Avarie, energie electrică, Enel, TranselectricaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANCA
16 Feb 2012

Deja exagerati , si pt asta tot basescu este de vina ? pe bunee
MIHAI
16 Feb 2012

a picat o musca e de vina base , a facut mma acc este de vina el , nu am ce sa mananc , tot el este vina ! mai bine improscati cu noroi primarul capitalei ca nu este in stare sa aiba grija nici de deszapezire nici de curent !
CORNEL
16 Feb 2012

cat circ pt o pana de curent ! poate se gandeste oprescu sa mai investeasca si in modernizarea cablurilor nu doar in buzunarul propriu !
MARIA
16 Feb 2012

este cea mai grea iarna cica ! trebuia sa ne asteptam si la dastea nu ? nu basescu este de vina !
MATEI
16 Feb 2012

inclusiv vara capitala a suferit cel putin o pana de curent , din cauza functionarii excesiva a aerului conditionat , de ce oprescu nu a inbunatatit ceva de atunci ?
CRINA
16 Feb 2012

nu oamenii politici sunt de vina pt pana de curent ! nu va mai dati voi mari ca le stiti pe toate peste noapte !
DEEA
16 Feb 2012

normal ca o ora fara curent produce haos si agitatie, este nasol faptul ca de foarte multe ori in acest timp cade curentul..nu este normal asa ceva..dar de suportam consecintele.
DANIEL
16 Feb 2012

Oprescu nu ne lasa doar fara caldura, mai nou ne ia si curentul. Incredibil cat de inconstient si incompetent poate fi. Abia asteptam alegerile, avem nevoie de un primar competent!
CORNELIA
16 Feb 2012

Propunerile lui Oprescu sunt o mare bataie de joc, nici macar nu-i pasa de cetateni, nu a vrut sa aloce bani pentru subventionarea încalzirii.
ALEX
16 Feb 2012

Oprescu nu face nimic benefic pentru bucuresteni, a investit in spitalele din capitala, dar de bani se bucura fiul dansului. Trebuie votat orice candidat care se opune idelor acestui om!
OVIDIU
16 Feb 2012

Oprescu este un mare demagog si populist. El nu lucreaza decat in folosul camarilei sale si a USL, punand interesul personal inaintea interesului bucurestenilor. Acest gargaragiu va pierde cu siguranta alegerile anul acesta! Securitatea ar trebui sa-si caute alt candidat, doctorul e compromis!
SIMION
16 Feb 2012

Fostii diretorii PSD si PNL si-au dat mana inca o data sa suga din banii romanilor sub obladuirea "parintilor" lor de la carma mai sus amintitelor partide. Se pare ca Ponta si Anonescu si-au pus oamenii sa adune bani de campaniile electorale din acest an! O sa fie jaf la drumul mare cand vor ajunge la putere acesti derbedei din USL!
TUDOR
16 Feb 2012

Oprescu nu e în stare să gestioneze problemele capitalei legate de energia electrica sau dezapezire – el e numai după şpagă. Dacă şpaga vine, nu contează când se termină lucrarea. Aşa a făcut şi cu Centrul Vechi – cred că a schimbat de vreo 10 ori data de terminare a lucrărilor.
MARIUS
16 Feb 2012

Haos la primaria lui Oprescu!!! Pimarul general a stins lumina in capitala, a congelat Bucurestiul, a lasat trotuarele dezapezite, maidanezii pe strazi si exemplele ar putea continua!!! Incompetenta acestui om e strigatoare la cer si este depasita doar de nesimtirea sa de fost securist!
CIUMA
18 Feb 2012

Credeti orice, toata lumea o sa dea vina pe basescu pentru orice si nu aveti cum sa schimbati opinia nimanui, asta e.
MINU
22 Feb 2012

e

Adauga un comentariu

Random image