2017-01-22 20:34


Pandele: Ponta este dezinformat, deţin dovada scrisă a excluderii mele din PSD

 |  13:51
Pandele: Ponta este dezinformat, deţin dovada scrisă a excluderii mele din PSD
Primarul localităţii Voluntari, Florentin Pandele,susţine că liderul social-democrat Victor Ponta este dezinformat atunci cândafirmă că el nu a fost dat afară din PSD, menţionând că deţine dovada scrisă aexcluderii sale din acest partid, de la organizaţia Voluntari, confirmată dePSD Ilfov.

"Înlegătură cu declaraţia preşedintelui PSD, domnul Victor Ponta, potrivit căreianu m-a dat nimeni afară din PSD, ci am fost suspendat parcă şi astfel mi-aşatrage pierderea mandatului de primar, regret că domnul Ponta este dezinformat,având în vedere că eu deţin dovada scrisă aexcluderii mele din PSD, venită aşa cum este statutar atât de la organizaţiaPSD Voluntari, cât şi confirmată de către PSD Ilfov, prin semnătură, cumartori, a preşedintelui de organizaţie, domnul Robert Negoiţă, document ce a fost trimis, acum un anşi jumătate şi la Prefectura Ilfov şi cu care mă voi prezenta în instanţă,acolo unde m-au chemat colegii mei", se arată într-un comunicat transmis,miercuri, de primarul de Voluntari.

Pandele maispune că "este de domeniul evidenţei şi al bunului simţ" că nu aveacum să se înscrie într-un alt partid, "nici legal şi nici moral",fără să fi încheiat şi scriptic legătura cu o altă formaţiune politică.

"Laîntrebarea multor ziarişti, şi anume de ce cred că s-a redeschis acest subiect,demult lămurit şi închis, pot spune doar că lupta politică ia uneori formehilare şi cine nu este pregătit şi pentru aşa ceva nu are ce căuta în acestdomeniu. Dar există şi o parte bună a acestui caz: cetăţenii din Voluntari aflăcare este prioritatea filialei PSD Voluntari, Ilfov: doar şicanarea primaruluişi nu crearea unei posibile alternative, prin prezentarea de proiecte bune pentruoameni, în acest colţ de ţară", conchide el.

PreşedintelePSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că, din câte ştie, Florentin Pandele,fostul preşedinte al PSD Voluntari, nu a fost exclus din partid, el fiind şimembru al UNPR, ceea ce atrage incompatibilitatea ca primar al oraşului.

Ponta aprecizat, răspunzând unor întrebări, că din câte ştie, PSD Ilfov nu l-a excluspe Florentin Pandele din partid, acesta trebuind să îşi piardă mandatul deprimar de Voluntari în momentul în care s-a înscris în UNPR.

"Nu l-adat nimeni afară, a fost suspendat parcă, dar din câte ştiu eu nu a fost exclusde nimeni. El s-a înscris în UNPR şi acum este membru în două partide, ceea ce,potrivit legii, atrage pierderea mandatului de primar", a adăugatpreşedintele PSD.

OrganizaţiaPSD Voluntari a sesizat, marţi, Parchetul, solicitând constatarea încetării de drept a mandatului de primar de Voluntari al luiFlorentin Pandele, a declarat preşedintele filialei, Mihai Barbu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image