2017-01-22 12:14

ULTIMA ORA


Papa Benedict al XVI-lea a exorcizat doi "posedaţi"

 |  09:02
Papa Benedict al XVI-lea a exorcizat doi "posedaţi"

Exorcistul Romei, părintele Amorth, susţine într-o nouă carte că Papa Benedict al XVI-lea, prin prezenţa sa, a exorcizat doi bărbaţi, aduşi în mai 2009 în Piaţa Sfântul Petru, care erau consideraţi "posedaţi".

Cei doi bărbaţi au fost escortaţi în Piaţa Sfântul Petru de doi dintre asistenţii părintelui Amorth, în timp ce Papa era condus spre mulţime. Bărbaţii, numiţi doar ca Marco şi Giovanni, au început să se poarte straniu, când Benedict al XVI-lea s-a apropiat de ei.

Părintele Amorth descrie cum au început să fie cuprinşi de un tremur şi cum le clănţăneau dinţii în gură. "Nu sunt Giovanni", i-a răspuns unul dintre bărbaţi, cu o voce diferită de vocea sa normală, când un asistent i-a cerut să se controleze.

După ce Papa a coborât din vehicul, cei doi s-au aruncat pe jos."S-au dat cu capetele de pământ. Tremurau, le curgeau bale, parcă erau apucaţi (...) Papa i-a privit de la distanţă. A ridicat mâna şi i-a binecuvântat pe toţi patru. Pe cei posedaţi i-a cuprins un fel spasm, ca de furie - ca o lovitură în întregul corp - atât de puternic, încât au fost aruncaţi trei metri în spate (...) S-au oprit din urlat, dar au continuat să plângă incontrolabil", susţine exorcistul în cartea sa "Ultimul exorcist - lupta mea împotriva lui Satan", potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-25

TAGURI: Papa_Benedict_al_XVI-lea, posedaţi, exorcistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image