2017-01-20 00:02

ULTIMA ORA


Papa Benedict al XVI-lea va da binecuvântări prin Twitter

 |  10:03

Fragmente din predicile şi discursurile duminicale ale Suveranului Pontif, dar şi binecuvântări în timpul Postului Mare vor difuzate prin Twitter, după ce Papa Benedict al XVI-lea a decis că îşi va deschide propriul microblog în reţeaua de socializare.

Potrivit şefului Consiliului Pontifical pentru Comunicaţii Sociale, arhiepiscopul Claudio Maria Celli, în decursul celor 40 de zile de post, zi de zi, papa va publica pe Twitter cele mai bune pasaje din discursurile sale.

Arhiepiscopul consideră că este 'foarte util să se aplice instrumentele de comunicare la care recurg în special tinerii pe scară largă', în scopul propovăduirii creştinismului.

Se aşteaptă ca mesajele Suveranului Pontif să fie postate în limbile engleză, italiană, franceză şi germană, în condiţiile în care, în prezent, Benedict al XVI-lea deţine un număr de 531 de postări pe contul de Twitter al Vaticanului, ce are aproximativ 10.000 de abonaţi.

'Preţuiţi-va unii pe alţii şi îndemnaţi-vă la fapte bune, şi nu vă faceţi rău unii altora!', scrie Suveranul Pontif, în una din ultimele sale postări de pe microblogul Twitter al Vaticanului, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: Vatican, Benedict al XVI-lea, TwitterComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image