2016-10-28 19:02

ULTIMA ORA


Paraschiv – Când îţi cântă imnul Champions League te simţi fotbalist

 |  12:42
Paraschiv – Când îţi cântă imnul Champions League te simţi fotbalist

Mijlocaşul Gabriel Paraschiv a afirmat că experienţa în Liga Campionilor rămâne pentru el o experienţă de neuitat, chiar dacă gălăţenii nu au reuşit să acumuleze nici măcar un punct în această competiţie.

“Sunt trist, pentru că nu am reuşit să scoatem un punct din această competiţie superbă. Dar din fiecare înfrângere avem ceva de învăţat. Niciodată nu este prea târziu să jucăm, suntem bătrâni atunci când ne lăsăm de fotbal. Am avut o şansă imensă de gol, dar am irosit-o din păcate. Dacă marcam, probabil am fi terminat la egalitate. În ciuda tuturor înfrângerilor, am căpătat o experienţă deosebită, care ne va ajuta pe viitor. Când joci cu astfel de formaţii, atunci îţi dai seama ce competiţie importantă este, nu se compară cu nimic altceva. Când îţi cântă imnul Ligii Campionilor sau imnul naţional te simţi cu adevărat fotbalist”, a declarat Paraschiv pentru site-ul oficial al grupării gălăţene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-24

TAGURI: gabi paraschiv, liga campionilor, otelul galatiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gabi Tamaş s-a îmbătat din nou şi a ratat un antrenament al Stelei Lăudat de toată lumea pentru prestaţiile din ultimul timp de la Steaua, chiar dacă rezultatele... 25 Oct 2016 | (1)
Autoritățile se pregătesc de cutremur cu ajutor de la japonezi Spitalul Colțea din Capitală va face parte dintr-un proiect pilot prin care urmează să fie... 10 Oct 2016 | (1)