2018-12-12 21:55


Parcul Cişmigiu va fi repopulat cu păsări exotice

 |  16:06
Parcul Cişmigiu va fi repopulat cu păsări exotice

Lacul din Parcul cişmigiu va fi repopulat, sâmbătă,cu păsări exotice iar volierele pentru păunii arlechini, imperial albi şi IndiaBlue vor fi reamenajate şi în parcurile Herăstrău şi Bordei, informează, vineri,Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

Potrivitsursei citate, lacul din Parcul Cişmigiu va fi populat cu lebede albe şi negre,raţe mandarin şi caroline, gâşte Călifar, Magellan, de Nil sau canadiene.

Desăptămăna viitoare, păsările exotice vor putea fi admirate şi pe lacurile dinparcurile Herăstrău şi Bordei şi vor fi reamenajate volierele în toate celetrei parcuri pentru păunii arlechini, imperial albi şi India Blue.

"Reacţiapozitivă a bucureştenilor, care au vizitat parcurile în care au fost adusepăsările exotice a fost suficientă pentru a înţelege că acesta este un proiectde succes. Sunt bucuros că sunt promotorul acestei acţiuni, care a încântatpublicul şi a înnobilat Bucureştiul. Am devenit un exemplu pozitiv pentru alţiprimari de sector, care au populat cu păsări exotice parcurile pe care le au înadministrare", a declarat Radu Popa, director general ALPAB, citat incomunicat.

Cele 86 depăsări exotice din parcurile Cişmigiu şi Herăstrău din Capitală au fost mutate,în octombrie, la o fermă unde au fost îngrijite în perioada iernii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...