2017-01-24 05:10


Părinţii Mădălinei îşi pot vedea nepotul de două ori pe săptămână

 |  18:10
Părinţii Mădălinei îşi pot vedea nepotul de două ori pe săptămână

Părinţii Mădălinei Manole au pierdut două zile pe lună din programul de vizitare pentru nepotul lor, copilul artistei şi al soţului ei, Petru Mircea, având dreptul, după o decizie a Tribunalului Bucureşti de joi, să stea cu bunicii doar două zile pe săptămână.

Decizia de joi a Tribunalului Bucureşti a fost luată după ce soţul artistei, Petru Mircea, a făcut apel la o decizie anterioară în acest sens a Judecătoriei Buftea. Tribunalul a micşorat perioada în care soţii Manole îşi vor putea vizita nepotul.

Judecătoria Buftea stabilise anterior că bunicii pot vizita nepotul în primul şi al treilea weekend al lunii, de vineri seară până duminică, şi îl pot ţine la ei pentru un anumit interval de timp în vacanţe, informează Mediafax.

Prin decizia de joi a Tribunalului s-a stabilit că soţii Manole îşi pot vizita nepotul în aceleaşi weekend-uri, dar de sâmbătă până duminică, reducând aşadar cu o zi perioada de vizită.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Tribunalul Bucureşti a dezbătut apelul lui Petru Mircea în urmă cu o săptămână. La termenul de atunci, instanţa a audiat mai mulţi martori, între care şi pe Ciprian Antohi, un apropiat al artistei, şi a ascultat pledoariile avocaţilor.

Şedinţa de judecată a fost una secretă pentru că, au motivat judecătorii, în cadrul acesteia urmau să fie discutate chestiuni personale care îl vizau pe minor.

Avocaţii părinţilor Mădălinei Manole au declarat că martorii audiaţi au oferit detalii din viaţa celor doi soţi, detalii care să contureze relaţiile dintre Petru Mircea, copil şi bunici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image