2019-02-21 03:46


Pariorii au rămas fără oracol: caracatiţa Paul a decedat

 |  14:10
Pariorii au rămas fără oracol: caracatiţa Paul a decedat

CaracatiţaPaul, care a avut dreptate în toate predicţiile făcute cu ocazia Cupei Mondialedin Africa de Sud, a murit, a anunţat acvariul din Oberhausen (Germania),informează AFP.

"Paula murit liniştit în timpul nopţii, din cauza naturale", a explicatconducerea acvariului, într-un comunicat.

Născutîn 2008 la Weymouth (Anglia) şi fiind apoi transferat în Germania, Paul aprimit o statuetă de bronz din partea unei delegaţii spaniole, fiind numit şi "cetăţeande onoare" în Carballino (oraş din nord-estul Spaniei), pentru calităţilesale de prezicător.

Conducereaacvariului din Oberhausen şi-a exprimat regretul pentru moartea caracatiţeiapreciind însă că este sigură de faptul că aceasta a "avut o viaţăbună".

Paula avut dreptate în toate predicţiile făcute cu ocazia Cupei Mondiale din Africade Sud, inclusiv la finală, când a prezis victoria naţionalei Spaniei în finalacu Olanda. Caracatiţa a prezis şi victoria Germaniei, în finala mică a CM, cuUruguay.

CaracatiţaPaul şi-a dovedit imparţialitatea în privinţa drapelului Germaniei în fazagrupelor, când a prezis că naţionala antrenată de Joachim Low va fi învinsă deSerbia. Paul a mai prezis victoriile Germaniei în meciurile din grupă cuAustralia şi Ghana, dar şi pe cea în faţa Angliei, din optimi, o nouă dovadă deimparţialitate, având în vedere faptul că provine dintr-un acvariu englez. Însferturile de finală, Paul a pronosticat victoria Germaniei în faţa Argentinei,apoi înfrângerea naţionalei antrenate de Joachim Low în semifinala cu Spania.

LaCampionatul European din 2008, caracatiţa Paul a greşit pronosticul unui singurmeci, cel din finală, pe care Germania l-a pierdut în faţa Spaniei, scor 0-1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-02-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...