2016-10-28 07:53

ULTIMA ORA


Parlamentar american, dezarmat pe un aeroport

 |  10:31
Parlamentar american, dezarmat pe un aeroport

Tim Donnely, parlamentar republican din California, a fost interceptat, miercuri, la trecerea prin punctul de control a unui aeroport, cu un pistol încărcat într-o sacoşă. Parlamentarul este cunoscut pentru poziţia sa favorabilă portului armelor.

Tim Donnely a fost reţinut pentru scurt timp pe aeroportul din Ontario (localitate situată la sud de Los Angeles) și s-a ales cu un proces verbal de contravenţie, urmând să se prezinte în faţa unui tribunal.

În California, pedeapsa maximă pentru această infracţiune este de un an închisoare şi o amendă de 1.000 de dolari.

În condițiile în care arma este descărcată şi depusă în compartimentul pentru bagaje, legea americană permite pasagerilor să călătorească în avion cu aceasta, însă trebuie să fie înmatriculată.

Donnely era în drum spre Sacramento, pentru a participa la reluarea dezbaterilor parlamentare după sărbătorile de iarnă. Acesta ar fi uitat pur şi simplu că arma era în sacoşă când şi-a făcut bagajele, potrivit purtătoarei sale de cuvânt, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-01

TAGURI: parlamentar, California, pistol, aeroportComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Accident în California. 13 morţi după coliziunea unui autobuz cu turiști și un tir Un grav accident a avut loc duminică dimineaţa, în apropiere de Palm Springs, California... 24 Oct 2016 | (0)
Unire și diversiune Și a fost și Marșul Unirii. O idee bună, dar programată într-un moment cum nu se poate mai... 24 Oct 2016 | (0)