2017-01-17 13:07

ULTIMA ORA


Parlamentarii puterii ar vota suspendarea lui Băsescu

 |  12:31
Parlamentarii puterii ar vota suspendarea lui Băsescu

Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, a declarat că Traian Băsescu nu va sta până în 2014 în funcţia de preşedinte al României. El a afirmat că, personal, cunoaşte 20-30 de parlamentari ai puterii care ar vota suspendarea şefului statului. Voiculescu susţine că singurul motiv al acestora este „frica...frica de Băsescu”.

“Nu vă fie frică, pentru că Băsescu nu stă veşnic la Cotroceni, nu stă până în 2014 şi eu sper că nici până în 2012”, a declarat liderul de onoare al PC.

Potrivit fondatorului PC, criza economică profundă cu care se confruntă lumea este o continuare a crizei începute în 2009. “Acest guvern(Guvernul Boc) are un comportament de vătaf, un vătaf nu ştie decât să bată, să ia. Guvernul nu are un comportament constructiv, de dezvoltator, de strateg”, a ţinut să precizeze Dan Voiculescu, marţi seară, într-o emisiune la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FELIX TURNATORU
10 Aug 2011

felix turnator dovedit ar trebui dat afara urgent din Parlament.
DANIEL
10 Aug 2011

In ce situatie am ajuns ! O tara in care un colabo rator al securitatii este vicepresedinte al Senatu lui,pozitie din care are un cuvant de spus in cond ucerea Romaniei.
IOANA
23 Aug 2011

materialul de baza al ace stei natiunii ar trebuii sa fie caracterul.Acesta nu se masoara nici in ci fra de afacerii,nici in c onturii .Puneti accent pe educatie.NE INTREBAM UN DE AU FOST DIICOTT,DNA , GARDA FINANANCIARA TIMP D E 20 DE ANI,DE CE ATATA A GRESIVITATE IN ACEASTA P ERIOADA ,VA MARTURISIM SI NCER NE-AM SATURAT. NU NE MAI PUTEM UITA LA TV.D-L E SENATOR VA RUGA M MODIF ICATII LEGISLATIA PENTRU DROGURII,COPII NOSTRII AU GRESIT DACA ARAI DECAT A LTI SI STAU BINE MERSI A FARA FARA GRIJII.NE ESTE INPOSIBILSA-I PUTEM TINE IN PUSCARIILE SARACE CARE NU SUNT IN STARE SA LE A SIGURE HRANA.NE-AM CHINUI T CU EI, NU MERITA O ASTF EL DE SOARTA .PUSCARIILE SCOT RAUTAII PE BANDA.SCO PUL ESTE EVIDENT NU DE ED UCARE ,LA FELUL CUM SUNT TRATATII SI CONDITIILE IN CARE STAU INTRE 12SI 25 DE PERSOABE IN INCAPERII FARTE MICI.ACOLO RAUL SE DECLANSEAZA IN ORICE MOME NT.SA NE FEREASCA D-ZEU S A AJUNGEM IN PUSCARIILE D IN ROMANIA.

Adauga un comentariu

Random image