2018-12-10 06:18


Parlamentarii puterii ar vota suspendarea lui Băsescu

 |  12:31
Parlamentarii puterii ar vota suspendarea lui Băsescu

Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, a declarat că Traian Băsescu nu va sta până în 2014 în funcţia de preşedinte al României. El a afirmat că, personal, cunoaşte 20-30 de parlamentari ai puterii care ar vota suspendarea şefului statului. Voiculescu susţine că singurul motiv al acestora este „frica...frica de Băsescu”.

“Nu vă fie frică, pentru că Băsescu nu stă veşnic la Cotroceni, nu stă până în 2014 şi eu sper că nici până în 2012”, a declarat liderul de onoare al PC.

Potrivit fondatorului PC, criza economică profundă cu care se confruntă lumea este o continuare a crizei începute în 2009. “Acest guvern(Guvernul Boc) are un comportament de vătaf, un vătaf nu ştie decât să bată, să ia. Guvernul nu are un comportament constructiv, de dezvoltator, de strateg”, a ţinut să precizeze Dan Voiculescu, marţi seară, într-o emisiune la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FELIX TURNATORU
10 Aug 2011

felix turnator dovedit ar trebui dat afara urgent din Parlament.
DANIEL
10 Aug 2011

In ce situatie am ajuns ! O tara in care un colaborator al securitatii este vicepresedinte al Senatului,pozitie din care are un cuvant de spus in conducerea Romaniei.
IOANA
23 Aug 2011

materialul de baza al acestei natiunii ar trebuii sa fie caracterul.Acesta nu se masoara nici in cifra de afacerii,nici in conturii .Puneti accent pe educatie.NE INTREBAM UNDE AU FOST DIICOTT,DNA , GARDA FINANANCIARA TIMP DE 20 DE ANI,DE CE ATATA AGRESIVITATE IN ACEASTA PERIOADA ,VA MARTURISIM SINCER NE-AM SATURAT. NU NE MAI PUTEM UITA LA TV.D-LE SENATOR VA RUGA M MODIFICATII LEGISLATIA PENTRU DROGURII,COPII NOSTRII AU GRESIT DACA ARAI DECAT ALTI SI STAU BINE MERSI AFARA FARA GRIJII.NE ESTE INPOSIBILSA-I PUTEM TINE IN PUSCARIILE SARACE CARE NU SUNT IN STARE SA LE ASIGURE HRANA.NE-AM CHINUIT CU EI, NU MERITA O ASTFEL DE SOARTA .PUSCARIILE SCOT RAUTAII PE BANDA.SCOPUL ESTE EVIDENT NU DE EDUCARE ,LA FELUL CUM SUNT TRATATII SI CONDITIILE IN CARE STAU INTRE 12SI 25 DE PERSOABE IN INCAPERII FARTE MICI.ACOLO RAUL SE DECLANSEAZA IN ORICE MOMENT.SA NE FEREASCA D-ZEU SA AJUNGEM IN PUSCARIILE DIN ROMANIA.
Random imageUltimele stiri


loading...