2017-01-21 02:12

ULTIMA ORA


Partidul Libertăţii din Olanda ar fi expulzat România şi Bulgaria din UE

 |  16:43
Partidul Libertăţii din Olanda ar fi expulzat România şi Bulgaria din UE

Ino van den Besselaar, deputat al Partidului Libertăţii din Olanda, a declarat că, dacă ar fi după partidul său, România şi Bulgaria ar fi expulzate imediat din Uniunea Europeană. Deputatul a adăugat că cele două țări au devenit membre ale UE fără să îndeplinească criteriile de aderare.

Ino van den Besselaar susține că România şi Bulgaria au devenit membre ale Uniunii Europene în 2007, în condiţiile în care nu îndeplineau pe deplin criteriile de aderare, iar acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. 

Potrivit deputatului, Partidul pentru Libertate (PVV), formaţiune de extremă-dreapta condusă de populistul Geert Wilders, ar fi decis expulzarea imediată a celor două țări din UE. Totuși, acest lucru nu se poate realiza fiindcă PVV nu are o majoritate în cadrul Parlamentului olandez, a spus Van der Besselaar, care s-a întrebat când anume va reuşi să o obţină.

Deputatul Partidului pentru Libertate (PVV) a făcut această declarație într-o dezbatere privind libera circulaţie a muncitorilor, care a avut loc recent cu prilejul unei sesiuni plenare a Camerei Reprezentanţilor (camera inferioară a Parlamentului olandez). Ino van den Besselaar și-a argumentat afirmația prin faptul că cele două țări încă nu şi-au soluţionat problemele cu care se confruntă, privind criminalitatea organizată şi corupţia, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-28

TAGURI: Bulgaria, Ino_van_den_Besselaar, Olanda, România, BulgariaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IONV
24 Dec 2011

O natie de homosexuali , lesbiene si prostituate , cu o populatie cat Bucurestiului , a ajuns sa ne arunce un os ! Mai rau ne trebuie daca le-am lins blidele la toti , dandu-ne singuri de rau peste tot ! Nu mai avem nici un pic de verticalitate , am ajuns carpa la toti din Europa !
STEFAN
24 Dec 2011

In primul rind vreau sa adresez un CRACUIN FERICIT tuturor rominilor. Sint curios ,la reactia MINISTERULUI de EXTERNE referitor la acest oribil anunt .Nu-ar trebui sa ne lasam calcatii in picioare ,indiferent cine ne jigneste.Trebuie sa ne gindim serios la asemenea lucriri sa nu mai dam ocazie la nimeni.Este o ideie care poate sa le de-a de gindit si altora.Am incredere ca celelante state nu vor fi de acord cu OLANDA.Nu vreau sa-i jignesc dar ar trebui sa-se mai uite si in gradina lor,nici ei nu sint perfecti si corecti si dupa aia sa faca anunturii la adresa altora.
MIHAI
25 Dec 2011

Am 64 ani.Nu mai am mandria si curajul pe care il aveam acun 30 de ani.Cu tot ce am avut noi in tara, puteam trai linistiti sute de ani fara a apela la "bunavointa occidentalilor".Dupa "revolutie?" nemernicii care au condus tara , ne-au vandut si au facut sa ne batjocoreasca toti prapaditii lumii...In aceste conditii nu mai avem nici o sansa...Moartea poporului roman e letala si ireversibila...Doar timpul mai conteaza...

Adauga un comentariu

Random image