2016-10-27 21:59

ULTIMA ORA


Pasagerii au refuzat să părăsească avionul timp de opt ore

 |  14:26
Pasagerii au refuzat să părăsească avionul timp de opt ore

Deoarece plecarea unei curse aeriene care trebuia să decoleze de la Manchester spre Atena a fost amânată de două ori, aproximativ 100 de pasageri au protestat şi au refuzat să coboare din avion.

În urma amânării zborului Viking Hellas care ar fi trebuit să decoleze vineri după-amiază de la Manchester, pasagerii au fost transportaţi cu un autocar la Birmingham și îmbarcați într-un alt avion, programat să decoleze la ora locală 17.00, cu o întârziere de patru ore.

Pasagerii au rămas circa opt ore refuzând să coboare din avion, iar ulterior au fost readuși cu un autocar la Manchester.

Câțiva reprezentanți au forțelor de ordine au urcat la bordul avionului pentru a interveni în cazul izbucnirii unui conflict, însă nu a fost cazul fiind vorba despre o dispută civilă, relatează BBC.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-22

TAGURI: Manchester, avion, protestComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Aterizare de urgență în Canada Un avion al Lufthansa cu 345 de pasageri și 18 membri ai echipajului la bord a efectuat o... 19 Oct 2016 | (0)
Islamiștii anunță că au doborât un avion american Rețeaua teroristă Stat Islamic susține că a doborât un avion militar american în nord-estul... 20 Oct 2016 | (1)