2017-01-20 12:13

ULTIMA ORA


Patriciu infirmă demisia lui Imre de la conducerea Adevărul Holding

 |  15:27
Patriciu infirmă demisia lui Imre de la conducerea Adevărul Holding

Dinu Patriciu infirmă zvonurile apărute aseară, potrivit cărora Peter Imre ar fi demisionat din funcţia de manager general la Adevărul Holding.

Siteul reportervirtual.ro informează că “proprietarul trustului de presă a spus că e vorba doar de o intoxicare, aşa cum a fost şi aceea cu vânzarea grupului către Tiberiu Urdareanu, şi ca astfel de întrebări îl enervează numai când le aude. Imre a mai afirmat că salariile restante vor fi virate astăzi în conturile angajaşilor (n.r. cei de la Click au primit banii de ieri) şi că este curios de ce sursele nu spun că produsele trustului sunt în topul vânzării şi credibilităţii, dar sunt interesate de câte ori merge el la baie”.

Tot reportervirtual.ro informa, cu puţin timp înainte, pe surse, că “Imre a avut o întâlnire cu Dinu Patriciu, patronul trustului de presă, şi i-a prezentat demisia întocmită de câţiva avocaţi. Patriciu va prelua de azi conducerea trustului şi din funcţia de manager general. În urmă cu câteva zile, Peter Imre nega că are un contract cu perioadă determinată şi că “aş fi bucuros dacă s-ar găsi cineva mai bun care să preia conducerea grupului de presă“. Demisia sa vine pe fondul nemulţumirilor angajaţilor care nu şi-au încasat salariile de două luni, cu toate că atât Imre, cât şi Patriciu, au promis că această situaţie vă fi rezolvată rapid. Niciun termen spus de cei doi nu a fost respectat, iar salariile încă n-au fost virate pe cardurile angajaţilor”.

Imre a venit la conducerea Adevărului Holding în data de 1 aprilie 2010.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: demisie, peter imre, dinu patriciu, adevărul holding, reporter virtualComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image