2017-01-21 23:42

ULTIMA ORA


Patru bucureşteni arestaţi pentru trafic de heroină în Capitală şi judeţul Ilfov

 |  15:12
Patru bucureşteni arestaţi pentru trafic de heroină în Capitală şi judeţul Ilfov
Patru bucureşteni au fostreţinuţi de poliţiştii de la combaterea crimei organizate şi, ulterior,arestaţi preventiv pentru trafic de heroină în Capitală şi judeţul Ilfov, informează Realitatea.net.

În perioada iunie-iulie, poliţiştiiBrigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti-Serviciul deCombatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, împreună cu procurorii Direcţieide Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism(DIICOT) Bucureşti, au monitorizat şi destructurat o reţea ce distribuiaheroină în Bucureşti şi judeţul Ilfov, formată din cei patru suspecţi, se aratăîntr-un comunicat de presă de luni al Poliţiei Române.

Suspecţii au fost identificaţi dreptSuraj M. (32 de ani), Sorin I (45 de ani), Dumitra B. (48 de ani) şi Carmen B.(27 de ani, toţi din Bucureşti.

În 20 iulie, cu sprijinul BrigăziiSpeciale de Intervenţii a Jandarmeriei, poliţiştii au făcut trei descinderi lalocuinţele suspecţilor, de unde au confiscat aproximativ 310 grame de heroină,ce urma să fie vândută. De asemenea, au fost confiscaţi 39.300 de lei, baniproveniţi din vânzarea de droguri şi un cântar electronic folosit laporţionarea drogurilor.

Suspecţii au fost reţinuţi deprocurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti, apoi instanţa a dispusarestarea lor preventivă pentru 29 de zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image