2017-01-19 08:49

ULTIMA ORA


Patru români implicaţi în trafic de bilete pentru Disneyland

 |  15:29
Patru români implicaţi în trafic de bilete pentru Disneyland

Patru bărbaţi au fost reţinuţi la sfârşitul lui ianuarie în România după ce au revândut 945 de bilete de intrare în parcul de distracţii Disneyland Paris, cumpărate de pe internet cu carduri bancare furate, prejudiciul fiind de 102.000 euro, potrivit unei surse din poliţie citată de ziarul Liberation în ediţia de luni.

Cei patru cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 23 şi 30 ani, au folosit date de pe carduri străine furate, mai ales carduri americane, şi au cumpărat 945 de bilete de intrare pentru parcul de distracţii de pe site-ul Disneyland Paris, potrivit sursei din poliţie, confirmând o informaţie obţinută de ziarul Le Parisien. Biletele erau revândute în România unor persoane care le vindeau din nou pe internet diverşilor particulari din Franţa, potrivit aceleiaşi surse. Dar biletele cumpărate de aceştia din urmă nu mai erau valabile, deoarece proprietarii cardurilor bancare furate respinseseră operaţiunea.

În aprilie 2010, direcţiunea parcului, alertată de această fraudă, a depus plângere la poliţia din Meaux (Seine-et-Marne), iar anchetatorii au ajuns în final la cei patru români arestaţi la 25 ianuarie. Aceştia urmează să fie extrădaţi în Franţa, unde vor fi judecaţi, potrivit aceleiaşi surse.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Romani, trafic, Disnayland, retinuti, bileteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image