2017-01-20 22:11

ULTIMA ORA


Patru victime într-un accident pe DN 6

 |  08:56
Patru victime într-un accident pe DN 6

În sectorul Faţa Cremenii, în apropierea comunei Prunişor, la 20 de kilometri de municipiul Drobeta Turnu Severin, a avut loc marţi dimineaţa un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa patru bărbaţi.

Accidentul a avut loc pe fondul stării de oboseală a şoferului unui autoturism marca Opel, care a intrat în coliziune frontală cu un autotren parcat regulamentar pe sensul de mers către Craiova.

''Două echipe de la descarcerare au acţionat aproape două ore pentru scoaterea victimelor din autoturism. Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru salvarea vieţilor acestora. Trupurile lor au fost preluate de o ambulanţă şi transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin'', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor. Poliţiştii continuă să facă cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care accidentul a avut loc, iar autovehiculele implicate au fost deplasate într-o zonă de refugiu. Traficul rutier, blocat în zonă din cauza accidentului, a revenit la normal, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-23

TAGURI: accident, DN6Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image