2017-01-19 13:29

ULTIMA ORA


Pensiile şi salariile bugetarilor ar putea reveni la nivelul din 2010

 |  16:43
Pensiile şi salariile bugetarilor ar putea reveni la nivelul din 2010

Posibilitatea revenirii pensiilor şi salariilor din sectorul bugetar la nivelul celor dinaintea reducerii de către Executiv în vara lui 2010 nu este respinsă de reprezentanţii organismelor financiare internaţionale, a anunţat preşedintele UNPR, Marian Sârbu. '”Am declarat încă de acum un an şi jumătate că trebuie să existe un grafic de recuperare a sumelor pierdute atunci când au fost luate măsurile de austeritate. Am transmis acest lucru şi delegaţiei FMI, CE şi BM. Răspunsul la această provocare pe care l-au dat reprezentanţii organismelor internaţionale este că un astfel de grafic, un astfel de început de recuperare a acestor sume, este posibilă, dar în acest moment este prea devreme”, a declarat liderul partidului, precizând că o decizie va fi luată după vizita din aprilie a delegaţiilor Fondului Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană. „În orice caz nu a existat o respingere apriorică a unei astfel de posibilităţi şi cu atât mai puţin în domeniul salariului minim pe economie”, a concluzionat Marian Sârbu. Liderul UNPR a mai precizat că reprezentanţii organismelor internaţionale au sfătuit autorităţile să trateze „cu prudenţă” problema creşterii salariului minim. „Dacă asemănăm România cu un vapor aflat în furtună, pentru că e o furtună puternică în toată economia mondială, acest vapor are ancore bune. Măsurile care au fost luate până acum oferă capacitatea acestui vapor numit România să reziste bine în furtună. În opinia noastră, comandantul vasului ştie să ducă vaporul la destinaţie. Numai că pasagerii de pe vapor sunt nerăbdători”, a mai declarat Sârbu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29

TAGURI: nivel pensii salarii, revenire pensii salarii, criza financiara pensii, sedinta FMI Banca MondialaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BULGARU
02 Feb 2012

La fel cum ar putea fi afara, maine, 30 grade la umbra.
JAN
03 Feb 2012

Tradator, mincinos, gargaragiu, vorbeste mult si nu spune nimic. A mai gargarisit si anul trecut (2011) de cateva ori despre aceste cresteri ca fiind certe . Sa te bata si sa va bata Dumnezeu pentru umilinta ,bataia de joc si saracia la care ne-ti supus cei ce guvernati tara .Veti plati .
GICU
03 Feb 2012

Tradatorule - mananci kakkat cu polonicul lu generalu IZMANA !!!

Adauga un comentariu

Random image