2016-10-24 04:54

ULTIMA ORA


Pensiune din Braşov, cuprinsă de flăcări

 |  09:58
Pensiune din Braşov, cuprinsă de flăcări

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-o pensiune din localitatea braşoveană Brădet. Turiștii cazați au reușit să iasă la timp din imobilul cuprins de flăcări.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins pensiunea "Il Rifugio" din Brădet, aflată în apropierea Drumului Naţional 1.

"Aproximativ o oră şi jumătate am lucrat pentru stingerea incendiului. Am intervenit cu patru autospeciale. În momentul de faţă nu putem să ne pronunţăm cu privire la valoarea prejudiciului", a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt ISU Braşov.

În pensiune, în momentul izbucnirii incendiului, erau cazaţi şase turişti, în trei camere. Aceștia au ieşit la timp din construcţia din lemn cuprinsă de flăcări, în prezent fiind în afara oricărui pericol, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-01

TAGURI: incedniu, Brașov, pensiuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Blog de poliţist la Rutieră: Felicitări de la Inspectorat Nu ştiam până astăzi cum e să fii recompensat în acest mod, primind nişte mulțumiri scrise,... 09 Oct 2016 | (0)
64 de kilograme de cannabis, confiscate la Brașov Trei persoane au fost reținute de procurorii DIICOT pentru săvârșirea infracțiunii de trafic... 13 Oct 2016 | (0)