2016-12-08 00:20

ULTIMA ORA


Pensiune din Braşov, cuprinsă de flăcări

 |  09:58
Pensiune din Braşov, cuprinsă de flăcări

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-o pensiune din localitatea braşoveană Brădet. Turiștii cazați au reușit să iasă la timp din imobilul cuprins de flăcări.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins pensiunea "Il Rifugio" din Brădet, aflată în apropierea Drumului Naţional 1.

"Aproximativ o oră şi jumătate am lucrat pentru stingerea incendiului. Am intervenit cu patru autospeciale. În momentul de faţă nu putem să ne pronunţăm cu privire la valoarea prejudiciului", a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt ISU Braşov.

În pensiune, în momentul izbucnirii incendiului, erau cazaţi şase turişti, în trei camere. Aceștia au ieşit la timp din construcţia din lemn cuprinsă de flăcări, în prezent fiind în afara oricărui pericol, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-01

TAGURI: incedniu, Brașov, pensiuneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiu la o mare pensiune din Arieșeni și anexele sale O pensiune de dimensiuni mari din staţiunea Arieşeni şi două anexe au ars în totalitate, în... 27 Noi 2016 | (0)
Caraş-Severin. Incendiu puternic la o pensiune din localitatea Sasca Montană Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o pensiune situată în localitatea Sasca Montană, din... 03 Dec 2016 | (0)