2016-12-05 20:42

ULTIMA ORA


Pentagonul a ridicat nivelul de securitate

 |  22:40
Pentagonul a ridicat nivelul de securitate

Pentagonul a anunţat miercuri că a ridicat nivelul de securitate la bazele militare americane, o „măsură de precauţie” înainte de comemorarea a zece ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, informează AFP, citat de Agerpres.

„Nivelul de securitate la instalaţiile militare, mai ales cele de pe teritoriul american, a fost crescut înainte de 11 septembrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, George Little. „Acesta nu este un răspuns la o anumită ameninţare, ci mai mult o măsură de precauţie”, a adăugat el.   Pentagonul a refuzat să ofere detalii suplimentare cu privire la aceste măsuri luate în Statele Unite ale Americii. Majoritatea bazelor SUA din străinătate au ridicat deja nivelul de alertă, a adăugat purtătorul de cuvânt al Pentagonului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-12

TAGURI: Pentagonul, SUA, atentate, baze militareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cetăţean american de origine română, condamnat după ce a încercat să vândă arme de tehnologie militară în Europa Virgil Georgescu - un cetăţean american de origine română - a fost condamnat definitiv la zece... 03 Dec 2016 | (6)