2016-12-03 13:53

ULTIMA ORA


Percheziţii în Bucureşti şi Ialomiţa

 |  09:31
Percheziţii în Bucureşti şi Ialomiţa

Membrii unei grupări ce se ocupa de cămătărie, cât și un ofiţer de poliţie judiciară, sunt vizați de procurorii Parchetului General şi ofiţerii de poliţie de la DGA şi IGPR care derulează, luni dimineaţă, 14 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ialomiţa.

Potrivit anchetei, prin împrumuturi acordate mai multor persoane fizice, membrii grupării pretindeau, alături de suma acordată, dobânzi foarte mari. În cazul refuzului recurgeau la şantaj, lipsire de libertate și violență.

Un număr de 21 de persoane sunt audiate de procurori, fiind acuzate de şantaj, lipsire de libertate în formă agravată și favorizarea infractorului, potrivit unui comunicat al Parchetului General, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-16

TAGURI: percheziții, cămătărieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Radio România, reacţie în urma percheziţiilor care au avut loc la SRR Radio România a reacţionat joi, în legătură cu percheziţiile care au loc la sediul... 17 Noi 2016 | (2)
Percheziţii DNA. Soțul șefei AEP ar fi încercat să fugă cu mai multe documente Soțul șefei Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, ar fi încercat să... 15 Noi 2016 | (2)