2018-10-23 02:46


Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la contrabandiştii de telefoane mobile

 |  09:17
Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la contrabandiştii de telefoane mobile

Autorităţile organizează, miercuri dimineaţa, cinci percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la contrabandiştii de telefoane mobile. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, acţiunea vizează destructurarea unei grupări acuzate că a prejudiciat bugetul consolidat al statutului cu peste 400.000 de euro.

'Serviciul de Investigare a Fraudelor de la Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, face în această dimineaţă cinci percheziţii în Bucureşti şi Ilfov pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în traficul cu telefoane mobile. Gruparea aducea în ţară prin contrabandă şi cu documente fictive telefoane mobile din Asia şi Uniunea Europeană, după care îşi postau oferta de vânzare pe diferite site-uri de pe internet', a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au identificat până în prezent vânzări de telefoane mobile de peste un milion de euro care nu au fost declarate organelor fiscale. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statutului român a fost estimat la peste 400.000 de euro.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru spălare de bani şi evaziune fiscală, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-07-21

TAGURI: percheziţie, telefon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...