2018-12-11 16:07


Percheziţii în Giurgiu şi Ilfov pentru prinderea unor hoţi de maşini

 |  08:14
Percheziţii în Giurgiu şi Ilfov pentru prinderea unor hoţi de maşini

Şeful Serviciului Furturi de Autovehicule din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Marian Iorga, a anunţat că poliţiştii efectuează, joi, 18 percheziţii în Giurgiu şi Ilfov referitor la persoane suspectate de furtul a mai multor autoturisme Dacia din sectorul 6 al Capitalei.

Autoturismele  Dacia, parte dintre ele abandonate în spaţiul public de proprietari, erau sustrase de persoane de etnie romă, iar ulterior erau transportate la 'aşa-zise centre de valorificare a fierului vechi' din judeţele Giurgiu şi Ilfov, a explicat Marian Iorga.

Acţiunea poliţiştilor din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule vizează punerea în aplicare a mai multor mandate de aducere privind suspecţi de furt de autoturisme Dacia, a adăugat şeful Serviciului Furturi de Autovehicule din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 'Sunt vizate ambele paliere - suspecţii care sustrăgeau aceste autoturisme, pe de altă parte să le spunem aceste centre de colectare a fierului vechi şi persoanele care le administrează', a afirmat acesta.

Ar putea fi vorba de peste 12 autoturisme Dacia furate, lucru pe care poliţiştii încearcă să-l probeze, în contextul în care suspecţii sunt bănuiţi de comiterea a mult mai multor furturi.

Prejudiciul este estimat la aproximativ câteva mii de lei, a precizat Marian Iorga, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-06

TAGURI: percheziţie, autoturisme Dacia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...