2016-10-23 04:47

ULTIMA ORA


Percheziţii în Ilfov

 |  08:13
Percheziţii în Ilfov

Autoritățile efectuează descinderi, marţi dimineaţă, în Ţinteşti şi Chiajna, la domiciliile a patru administratori de firme suspectaţi de evaziune fiscală şi rambursări ilegale de TVA. Perchezițiile au loc în colaborare cu Parchetul Judecătoriei Cornetu şi DGIPI.

Învinuiții sunt suspctați de activităţi ilicite în domeniul construcţiilor şi comerţului cu fier vechi, prejudiciul fiind calculat la aproximativ trei milioane de lei, conform declarației purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Claudia Burada.

Administratorii sunt acuzați de evaziune fiscală prin neînregistrarea veniturilor, înregistrarea de facturi false şi rambursări ilegale de TVA.

Autoritățile intenționează reținerea și audierea acestora la IPJ Ilfov, potrivit .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-30

TAGURI: percheziții, IlfovComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

În ultimii cinci ani, 150.000 de maşini mai multe Cifrele oficiale furnizate de Prefectura Bucureşti şi Ilfov arată că, în ultimii cinci ani,... 19 Oct 2016 | (0)
Ilfov. Incendiu puternic la o casă din localitatea Corbeanca Un puternic incendiu a izbucnit vineri dimineaţa, la o casă din localitatea Corbeanca, din... 21 Oct 2016 | (0)