2016-10-25 22:24

ULTIMA ORA


Percheziţii în Ploieşti şi Bucureşti

 |  08:43

Trei percheziţii domiciliare, organizate de către poliţiştii prahoveni pentru destructurarea unei grupări specializate în evaziune fiscală şi fraudă, au loc marţi dimineaţă, în Ploieşti şi Bucureşti.

Poliţiştii efectuează două descinderi în Ploieşti şi o alta în Capitală, la locuinţele a patru persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, fraudă pe taxa adăugată şi impozit pe profit, potrivit datelor oferite de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Prejudiciul estimat depăşeşte suma de trei milioane de lei, iar infracţiunile au fost comise cu ocazia tranzacţiilor intracomunitare cu materiale de construcţii, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: evaziune_fiscală, fraudă, Prahova, percheziţiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mai multe localități din Prahova, inundate în urma ploilor torenţiale Ploile torenţiale au provocat inundații în 15 localități ale județului Prahova, pompierii... 12 Oct 2016 | (0)
Circulaţia rutieră, îngreunată în zona localităţii prahovene Comarnic Un TIR a rămas blocat pe sensul către Ploieşti după ce s-a izbit de un autoturism de lângă... 18 Oct 2016 | (0)