2017-01-24 13:16


Percheziţii în Prahova în cutarea unor hoți de locuințe

 |  09:49
Percheziţii în Prahova în cutarea unor hoți de locuințe

Nouă domicilii, din Ploieşti şi Bărcăneşti, a unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinţe, au fost percheziționate joi dimineaţă.  

Trei dintre percheziții au vizat o serie de suspecţi din municipiul Ploieşti, iar şase au fost desfăşurate în comuna prahoveană Bărcăneşti.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova în urma acțiunilor au puse în aplicare şapte mandate de aducere emise pe numele unor persoane cercetate în dosarele penale aflate în lucru. Aparatură electronică şi alte bunuri, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni sau care să fi fost folosite la comiterea acestora, au fost ridicate de autorități din locuinţele verificate.

Lucrători ai Poliţiei Municipiului Ploieşti, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, Poliţiei Municipiului Câmpina şi Serviciului Rutier, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, au participat la percheziții.

Momentan sunt efectuate cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecților care au fost conduși la sediul Poliţiei, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-25

TAGURI: percheziții, PrahovaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image