2018-07-18 06:15


Percheziţii în Suceava, Ilfov şi Capitală

 |  09:43
Percheziţii în Suceava, Ilfov şi Capitală

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat că poliţiştii efectuează joi opt percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov vizând destructurarea unei grupări specializate în comiterea de furturi din societăţi comerciale. Totodată, în judeţul Suceava, se efectuează şase percheziţii în vederea destructurării unei reţele de contrabandă cu ţigări.

'În această dimineaţă Serviciul de Investigaţii Criminale de la Sectorul 1 Poliţie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria sector 1, împreună cu echipaje SPIR de la Poliţia Capitalei desfăşoară opt percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov. Sunt puse în aplicare opt mandate de aducere. E vizată destructurarea unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi din societăţi comerciale. Ca mod de operare aceste persoane foloseau genţi cu pereţi dubli din aluminiu atunci când sustrăgeau bunurile. De asemenea, membrii grupării furau profitând de neatenţia agenţilor de pază. Până la acest moment au fost găsite şase persoane, care vor fi conduse la audieri la Sector 1 Poliţie. ', a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

În acest caz, prejudiciul este estimat la peste 35.000 euro.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Panţăru a anunţat că poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Suceava şi Poliţia Municipiului Vatra Dornei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Judecătoriei Vatra Dornei, efectuează simultan şase percheziţii pe raza judeţului Suceava în vederea destructurării unei grupări ce are ca obiectiv distribuirea de ţigarete din spaţiul extracomunitar.

Şase mandate de aducere vor fi puse în aplicare în cadrul acestei operaţiuni, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-29

TAGURI: percheziţie, Bucureşti, Ilfov, Suceava

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova