2017-01-18 14:18

ULTIMA ORA


Percheziţii într-o acţiune denumită 'Telefonul chinezesc'

 |  08:36
Percheziţii într-o acţiune denumită 'Telefonul chinezesc'

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, 34 de percheziţii simultane au loc joi dimineaţa în şase judeţe şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele şi sediile unor societăţi comerciale. Firmele aparţin unor persoane cercetate pentru importul şi comercializarea de telefoane mobile contrafăcute.

Perchezițiile au loc simultan la locuinţele şi sediile unor societăţi comerciale situate pe raza mai multor localităţi din Timiş, Cluj, Arad, Galaţi, Alba, Ilfov şi Bucureşti, aparţinând unui număr de 20 de învinuiţi. Fiind acuzați de săvârşirea infracţiunilor de contrafacere, punere în circulaţie de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi înşelăciune cu privire la calitatea mărfurilor, cei 20 de suspecți vor fi conduşi la sediul IPJ Alba pentru audieri.

În 2011, o parte dintre învinuiţi au efectuat, fără autorizaţie, importuri din China de componente de telefoane mobile contrafăcute, care purtau fără drept semne identice cu cele ale unei cunoscute mărci internaţionale de telefoane mobile, pe care ulterior le asamblau şi le comercializau prin intermediul celorlalţi învinuiţi către diferite persoane fizice şi juridice, potrivit Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Alba. Acțiunea denumită 'Telefonul chinezesc' se desfăşoară în colaborare cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi cu sprijinul DGIPI - Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Alba, și implică participarea a 164 de poliţişti, din care 78 din cadrul IPJ Alba, sprijiniţi de 86 poliţişti de la Inspectoratele de Poliţie Judeţene Arad, Timiş, Cluj, Galaţi, Ilfov şi din Bucureşti, fiind folosite 36 de autospeciale de intervenţie, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-24

TAGURI: percheziții, telefoaneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image