2016-12-05 12:56

ULTIMA ORA


Percheziţii pentru anihilarea unui grup care fabrică alcool contrafăcut

 |  09:21
Percheziţii pentru anihilarea unui grup care fabrică alcool contrafăcut

Autoritățile desfășoară, vineri dimineață, 22 de percheziții în București şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Caraş Severin pentru destructurarea unei reţele care fabrică alcool contrafăcut. 

După o monitorizare care a durat mai bine de două luni, organizată de ofiţerii de la Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă şi de poliţiştii de la economic din cadrul IPJ Ilfov, oamenii legii au descoperit că un număr de 20 de suspecţi fac parte din reţea. Aceștia sunt acuzați că au vândut alcoolul drept "whiskey importat din Spania".

Polițiștii au identificat 15 instalaţii artizanale de îmbuteliere, aproximativ 1000 de sticle de whiskey contrafăcut, banderole şi timbre falsificate, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-15

TAGURI: alcool, perchezițiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de producere ilegală de alcool IJP Prahova a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că polițiștii de investigare a... 22 Noi 2016 | (0)
Fetiță de doi ani, în comă alcoolică după ce a mâncat pufuleți cu alcool O fetiță de doar doi ani a ajuns în comă alcoolică la Spitalul de Copii din Iași. Grozăvia... 27 Noi 2016 | (0)