2018-12-12 05:04


Percheziții pentru destructurarea grupării „Pantelimon"

 |  09:08
Percheziții pentru destructurarea grupării „Pantelimon"

Autoritățile au demarat, miercuri dimineaţă, 30 de percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, pentru destructurarea grupării „Pantelimon". Membrii grupării sunt suspectaţi că au comis furturi din locuinţe, societăţi comerciale şi tâlhării în valoare de 40.000 de lei. 

Gruparea "Pantelimon", este suspectă de infracțiuni nu numai în România, dar şi în Germania, Spania sau Danemarca.

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov a declarat pentru Mediafax că descinderile se fac în Pantelimon, Dobroeşti, Voluntari şi în Capitală. Autoritățile anchetează 25 de cazuri în care acestă grupare este implicată.

Hoții acționau organizat și respectau o anumită ierarhie. Trei lideri luau deciziile importante, iar alte persoane se ocupau de supraveghere, de furturi şi de vânzarea bunurilor furate. Acțiunile acestora vizau bijuterii scumpe, pe care le vindeau ulterior la case de amanet. Unul dintre suspecți chiar deţine o astfel de afacere.

După precheziții în locuinţa unuia dintre suspecţi poliţiştii au găsit şi o armă. Persoanele ridicate în urma percheziţiilor vor fi duse la audieri la IPJ Ilfov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...