2018-12-19 10:05


Percheziţii pentru destructurarea unei grupări de falsificatori

 |  09:10
Percheziţii pentru destructurarea unei grupări de falsificatori

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Crimă Organizată desfăşoară, marţi dimineaţa, 29 de percheziţii în şase judeţe. Acțiunea are în vedere destructurarea unei grupării infracţionale care falsifica bancnote, documente de identitate, permise de conducere şi diverse contracte.

În căutarea grupării care falsifică şi pune în circulaţie bancnote false româneşti şi străine, suspectată de fals în înscrisuri oficiale şi sub semnătură privată, uz de fals şi înşelăciune, sunt în desfăşurare 24 de percheziţii în judeţul Braşov şi câte una în Bacău, Mehedinţi, Dolj, Iaşi şi Gorj.

La început gruparea a fost formată din Ovidiu Chiriac, Rareş-Vladimir Ghenoiu, Alexandru Boncu, Ciprian-Viorel  Vartolomei şi George Manolache. Aceștia aveau drept activitate principală falsificarea banilor.

Polițiști au descoperit că Ovidiu Chiriac a falsificat acte de identitate, permise de conducere, contracte de vânzare-cumpărare sau de închiriere, prin utilizarea unui număr de 377 de identităţi fictive.

Rareş-Vladimir Ghenoiu şi Alexandru Boncu sunt acuzați că au folosit documentele false pentru inducerea în eroare a operatorilor de telefonie mobilă şi a reprezentanţilor de vânzări în scopul achiziţionării unor servicii incluzând telefoane de lux.

Ovidiu Chiriac este acuzat confecţionarea unor acte de identificare false pentru 22 de persoane date în urmărire generală, cu mandate europene de arestare, cercetate penal, cu documentele reţinute sau suspendate de autorităţi, potrivit realitatea.net


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-06

TAGURI: DIICOT, percheziții
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...