2018-10-16 20:10


Percheziţii pentru destructurarea unei rețele de contrabandişti

 |  08:37
Percheziţii pentru destructurarea unei rețele de contrabandişti

Pentru destructurarea unei rețele de contrabandişti de ţigări, poliţiştii din Alba şi Bihor au început, joi dimineaţa, la ora 6,00, un număr de 20 de percheziţii simultane la locuinţe şi la sediile unor societăţi comerciale din cele două judeţe.

Din primele cercetări au fost identificați 14 membrii ai rețelei infracționale. Aceștia sunt învinuiți de acte de comerţ cu ţigări nemarcate, marcate necorespunzător sau cu marcaje false.

Acţiunea, care se desfăşoară în colaborare cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi cu sprijinul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Alba, Serviciului de Operaţiuni Speciale Bihor şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor - Serviciul de Investigare a Fraudelor, este denumită de poliţişti "Trabucul bihorean" și implică 63 de agenți, precum şi 17 autovehicule.

În urma celor 15 percheziţii care au loc în judeţul Bihor și a celor cinci din judeţul Alba, suspecţii care vor fi găsiţi urmează să fie aduși la audieri la Alba Iulia, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-26

TAGURI: percheziții, contrabandiști
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...