2017-01-21 21:42

ULTIMA ORA


Percheziţii pentru prinderea unor hoţi de maşini de lux. În anchetă este vizat fiul unui fost secretar de stat

 |  13:39
Percheziţii pentru prinderea unor hoţi de maşini de lux. În anchetă este vizat fiul unui fost secretar de stat

Poliţiştii fac 14 percheziţii, joi dimineaţă, în Capitală şi judeţeleIlfov, Giurgiu şi Cluj, pentru prinderea unor hoţi de maşini care dezmembrauautoturismele şi le vindeau pe bucăţi, la preţuri mai mici, în anchetă fiindvizat şi fiul unui fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii..

Percheziţiile suntcoordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi vizează punerea înaplicare a 13 mandate de aducere, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul decuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Membrii grupăriifurau maşini de lux, pe care le duceau la service-uri auto ale altor suspecţi,autoturismele fiind dezmembrate şi vândute pe bucăţi. Astfel, o maşină de 30.000 de euro putea fi vândută, pe piese, la preţul de2.000-3.000 de euro.

Acţiunea este îndesfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri, membriigrupării urmând să fie audiaţi la Serviciul Furturi Auto din Capitală.

Surse judiciare audeclarat că unul dintre membrii grupării este TiberiuCojocaru, fiul fostului secretar de stat în Ministerul Agriculturii dinperioada 1990-1991, Mihail Cojocaru, actual reprezentant al FederaţieiPatronatelor Agricole Române. Fiul acestuia are un service autoîn Clinceni, unde s-ar fi ocupat de dezmembrarea şi vânzarea pe bucăţi amaşinilor de lux furate de membrii grupării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image