2017-01-23 10:27


Peste 200 de cadre militare disponibilizate protestează lângă Palatul Cotroceni

 |  12:30
Peste 200 de cadre militare disponibilizate protestează lângă Palatul Cotroceni

Peste 200 de membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) participă, de la ora 11,30, la protestul organizat pe trotuarul de lângă Monumentul Leul, în apropierea Palatului Cotroceni, cerând demisia preşedintelui României, Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

''La această acţiune participă peste 200 de persoane, provenite de la filialele din Bucureşti ale sindicatului nostru. Oamenii sunt nemulţumiţi de modul în care este condusă ţara, şi de aceea au decis să iasă în stradă şi să protesteze. Manifestarea de astăzi (vineri, n.r.) se va încheia în jurul orei 14,00 -14,30, o parte din oameni urmând să se îndrepte apoi spre Piaţa Universităţii, pentru a protesta în mod individual', a declarat pentru Agerpres col.(r) Mircea Dogaru, preşedintele SCMD.

Acesta a precizat că acţiunile de pichetare a Palatului Cotroceni vor continua până pe data de 15 februarie.

Potrivit aprobării emise de Primăria Capitalei, pe perioada protestelor se va asigura accesul auto şi pietonal la instituţiile din zonă, pe lungimea trotuarului fiind creat un culoar pietonal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

TAGURI: cadre militare, palatul cotroceni



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

CASTELANUL
03 Feb 2012

Sint tare nemultumiti. Ar trebui sa fie si pe Papa pentru ca nu conduce catolicismul cum vor ei.Poate chiar pe Dumnezeu, ca nu conduce lumea cum vor ei Niste frustati.
ADRIAN
03 Feb 2012

Toata tara doreste demisia presedintelui, oamenii ingheata de frig, iar presedintele sta la caldura si se face ca nu vede. Tare prevad un viitor ca al lui Ceausescu daca presedintele continua sa ignore strigatele oamenilor, cu atat mai mult cu cat si armata este de poartea poporului.
DUMITRU IUGA
03 Feb 2012

Mai Adriane, ce au reusit uslasii cu ciracii lor (asa zisii revolutionari si astia cu pensiile nesimtite ai lu' Dogaru) sa adune - cateva mii la nivel national - inseamna pentru matale TOATA TARA?!?! tiiu2001@yahoo.com - uite adresa mea daca nu esti de acord cu ce zic

Adauga un comentariu

Random image