2016-10-24 23:15

ULTIMA ORA


Peste 200 de polițiști participă la percheziții în Dâmboviţa şi Prahova

 |  10:17
Peste 200 de polițiști participă la percheziții în Dâmboviţa şi Prahova

Autoritățile au organizat, vineri dimineață, în județele Dâmbovița și Prahova, 19 percheziții pentru prinderea și destructurarea unui grup suspectat de sustragere de animale. Peste 200 de polițiști din Dâmbovița, Prahova, Argeș și de la IGPR participă la această acțiune.

Perchezițiile se desfășoară în localitățile Moreni, Găești, Târgoviște, Hulubești, Gura Șuții și Gura Ocniței, dar și în patru locații din Prahova, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, Raluca Florescu.

Până în acest moment, peste 20 de persoane, suspectate că au sustras animale de pe raza mai multor județe, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru a fi audiate, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-15

TAGURI: Dâmboviţa, Prahova, perchezițiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mai multe localități din Prahova, inundate în urma ploilor torenţiale Ploile torenţiale au provocat inundații în 15 localități ale județului Prahova, pompierii... 12 Oct 2016 | (0)
Circulaţia rutieră, îngreunată în zona localităţii prahovene Comarnic Un TIR a rămas blocat pe sensul către Ploieşti după ce s-a izbit de un autoturism de lângă... 18 Oct 2016 | (0)