2017-01-23 08:40


Peste 600 angajaţi ai Poştei Române, concediaţi la insisţentele FMI

 |  17:09
Peste 600 angajaţi ai Poştei Române, concediaţi la insisţentele FMI

Conform înţelegerii dintre Guvern şi Fondul Monetar Internaţional (FMI), Poşta Română va concedia cel puţin 600 de angajaţi până la sfârşitul lunii martie şi va reduce în continuare numărul oficiilor poştale, cu peste 135 unităţi.

Reducerea numărului de oficii poştale va fi efectuată tot în perioada imediat următoare, până la sfârşitul lunii aprilie, relevă scrisoarea de intenţie convenită de Guvern cu FMI, după cum informează Mediafax. În urma acestei reduceri, numărul total al oficiilor poştale va scădea de la 5.835 la sub 5.700 unităţi. Pe parcursul anului trecut, numărul oficiilor poştale a scăzut de la 7.100 la 5.835 unităţi.

Guvernul şi FMI au convenit totodată ca termenul în care autorităţile trebuie să găsească un investitor strategic dispus să preia cel puţin 20% din acţiuni la Poşta Română, în urma unei majorări a capitalului social, să fie prelungit cu două luni, până la sfârşitul lunii iunie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22

TAGURI: posta romana, concedieri, intelegeri, fmi, fondul monetar internationalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DEVED
04 Sep 2012

Marian, mersi foarte mult pnretu aprecieri! Sper ca vei gasi informatii utile pe blogul meu si pe viitor! Vreme buna pe Jepii Mici iti doresc, si nu numai! Si mersi si pt recomandari! In Cozia nu am fost inca iar in Durau tocmai de am fost weekendul asta, insa vremea rea nu mi-a permis sa urc decat pana la cascada duruitoarea. Planuiesc insa sa ma intorc cat mai curand sa-mi dau restantele :)Numai bine!

Adauga un comentariu

Random image