2017-01-24 09:11


Peste 7.000 de persoane protestează la Mioveni

 |  15:14
Peste 7.000 de persoane protestează la Mioveni

Peste7.000 de persoane protestează, marţi, la Mioveni, faţă de modificarea CoduluiMuncii şi a contractului colectiv de muncă, dar şi faţă de scumpireacarburanţilor, acţiunea fiind organizată de Sindicatul Automobile Dacia.

Mitingulorganizat de Sindicatul Automobile Dacia se desfăşoară pe platoul din faţaCasei de Cultură a Sindicatelor din oraşul Mioveni.

Laora transmiterii acestei ştiri, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor dinoraşul Mioveni se aflau peste 7.000 de persoane, majoritatea angajaţi aicompaniei Dacia, însă liderii sindicali anunţă că la protest vor veni şiangajaţi ai altor societăţi din industria auto şi sindicate din administraţie,educaţie şi sănătate. .

Protestatariiau tobe, fluiere şi scandează "Jos Băsescu", "JosGuvernul", "Carburantul l-aţi scumpit, la noi voi nu v-aţigândit".

Pedurata acţiunii de protest, care este programată să se desfăşoare până la ora16.00, este oprită circulaţia pe mai multe străzi din zona centrală a oraşuluiMioveni, traficul fiind deviat pe rute ocolitoare.

Lideriisindicali spun că acţiunea de protest este îndreptată împotriva Guvernului.

"Este un protest faţă de modificărileCodului muncii, legilor cu privire la contractele colective de muncă, legiisindicatelor, legii conflictelor de muncă şi faţă de scumpirea carburanţilor.Acum nu avem nicio problemă cu patronatul, avem o mare problemă cu politicasocială a Guvernului. Doar guvernanţii sunt cei vizaţi la acest miting în acestmoment şi cerem demisia Guvernului", a delarat Marin Anghel, viceliderulSindicatului Automobile Dacia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image