2017-01-19 17:32

ULTIMA ORA


Peste 800 de morţi în inundaţiile din Thailanda

 |  10:21
Peste 800 de morţi în inundaţiile din Thailanda

Bilanţul inundaţiilor istorice care au devastat Thailanda în ultimele luni a depăşit 800 de morţi, într-un moment în care apele s-au retras în cea mai mare parte a ţării, a anunţat sâmbătă guvernul, citat de AFP.

Cel puţin 813 persoane au murit şi trei sunt date dispărute în provinciile din nordul şi centrul ţării, care au fost afectate de ploi musonice excepţionale începând de la sfârşitul lui iulie. Pe de altă parte, ploile musonice care au început în sudul regatului la sfârşitul lui noiembrie au provocat moartea a zece persoane, potrivit Agerpres.

Inundaţiile, cele mai grave din ultima jumătate de secol, nu au afectat mai mult de cinci provincii din cele 77 ale ţării şi două milioane de persoane. Bilanţul continuă însă să crească din cauza venirii tardive a informaţiilor din regiunile afectate.

Mai multe cartiere din nordul, estul şi vestul Bangkokului au fost de asemenea afectate de inundaţii, însă centrul metropolei a fost scutit, autorităţile depunând mari eforturi pentru a evita ca centrul financiar şi comercial al capitalei să fie acoperit de ape.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-17

TAGURI: morti, inundatii, thailandaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NEDA-COJOCARU TUDOR
03 Ian 2012

Putem contribuii impreuna la rezolvarea problemei inundatiilor. Detin brevete de inventie in acest sens. Oricine imi trimite o adresa de mail, va primi proiectul pentru analiza. O zi bunaTudor

Adauga un comentariu

Random image