2017-01-21 04:11

ULTIMA ORA


Phenianul refuză orice dialog cu Seulul

 |  07:13
Phenianul refuză orice dialog cu Seulul

Conducerea Coreii de Nord a respins vineri orice posibilitate de dialog cu actualul guvern al Coreii de Sud, în ziua desemnării lui Kim Jong-Un drept succesor al lui Kim Jong-Il. Totodată, Phenianul a promis Seulului că îl va face să plătească pentru "păcatele" comise la moartea liderului nord-coreean.

'Aşa cum am spus, vom refuza în continuare legăturile cu trădătorul Lee Myung Bak şi grupul său', a declarat Comisia de Apărare Naţională într-un comunicat difuzat de agenţia oficială a regimului de la Phenian. Deși conducerea Coreii de Nord este preluată de tânărul Kim Jong Un, care îi succede în fruntea ţării tatălui său defunct, Phenianul a avertizat că nu îşi va schimba politica sub noul ei lider.

'Noi declarăm în mod solemn şi cu mândrie responsabililor de politici stupide din lume, inclusiv marionetele din Coreea de Sud, să nu se aştepte la nicio schimbare din partea noastră', a afirmat Comisia de Apărare Naţională într-un comunicat, informează Agerpres.

Mai mult, Phenianul a promis vineri Seulului că îl va face să plătească pentru "păcatele" comise la moartea liderului Coreei de Nord Kim Jong-il, reproșând autorităților sud-coreene că au interzis vizitele în vederea prezentării de condoleanţe.

 "Îl vom face să plătească până la capăt pe trădătorul Lee Myung-bak şi pe clica sa, pentru păcatele de neiertat, pentru eternitate, pe care le-a comis cu ocazia funeraliilor naţionale" ale lui Kim Jong-il, a anunţat presa regimului comunist, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-05

TAGURI: Phenian, Seul, dialogComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image